Пневматика

camozzi pnevmatika

Од областа на индустриската пневматика ги нудиме следните производи и услуги:

– Продажба на пневматски компоненти, пневматски цилиндри, резервни делови за цилиндри, заптивки, тврдо хромирани клипници и хоновани цевки од алуминиум или челик, пневматски распоредни вентили, пневматски вентили, подготовка на воздух, регулатори на притисок и проток, одделувачи на кондензат, намаслувачи, приклучоци и црева за воздух ( Производи на Camozzi – Италија )

– Сервисирање на пневматски цилиндрии, компоненти и секаков вид на пневматски машини

– Соодветна техничка замена на компоненти од други производители

– Проектирање, изработка и монтажа на пневматски системи, програмирање на ПЛЦ контролери

Намалување на трошоците за оддржување на Вашата опрема Ви овозможуваме на повеќе начини, и тоа:

– Со одличен однос на квалитет и ценаcamozzi pnevmatika

– Со квалитетни производи кои можат да заменат делови од други производители

– Брзо време на одговор

– Автоматизирање на постоечки процеси

– Совети за оптимална употреба на пневматска опрема

 

Галерија: